0303-933 65

Om oss

Lotta Westerberg

Lotta Westerberg

Grundare, massör

Lotta startade Sol & Sand Hälsocenter som driver Kungälv Longstay för över 10 år sedan. Lotta har en passion för hälsa  och har arbetat över 20 år som massör. 

Amanda Göransson

Amanda Göransson

Samtalsterapeut

Amanda är utbildad samtalsterapeut hos HumaNova och kommer flytta sin mottagning från Göteborg, till Sol & Sands Hälsocenter hösten 2020. 

Camilla Christiansson

Camilla Christiansson

Marknadsansvarig

Camilla är marknadsansvarig på Sol & Sand, Kungälv Longstay och Café mors mössa, som bolaget äger och driver. Här har hon har arbetat sedan 2019.

Restauranger

På Västragatan, som ligger inom fem minuters promenadavstånd hittar du flera cafér och restauranger.
Kongahälla köpcentrum har en stor Food hall, med ett stort utbud av restauranger.
Vikingagrillen hittar du på andra sidan fästningen, där köper du allt från grillade hamburgare till kebabtallrik och glass.

 

Shopping

Ett sort utbud av klädaffärer, inredningsbutiker, blomsteraffärer etc hittar du på Kongahälla köpcenter. Några mysiga affärer hittar du även på Västragatan.
På Vita fläcken hittar du bla ICA Maxi och inne i centrum finns bla Coop, en frisör och ett gym.

Bohus fästning

En borg med 700 år av nordisk historia! Hela fjorton gånger har fästningen belägrats men aldrig blivit militärt erövrad!

Fästningen är öppen dagligen under sommarhalvåret.
För mer info Bohusfästning.com

Bad

I Kungälv finns olika möjligheter till bad både inomhus och utomhus. Både i sjö och hav. Kommunen har samlat information om baden här: Bada i Kungälv.

Vår historia

Började i Ytterby,
strax utanför Kungälv

2009 startade Lotta Westerberg, Sol & Sand Bed & Breakfast på Hollandsgatan i Ytterby utanför Kungälv. Det drev hon i tio år och har haft många härliga gäster genom åren. På den tiden hade man åtta rum och även en del stora familjerum för uthyrning.

I samband med flytten in till Fästningsholmen, gjordes en gedigen renovering och standarden höjdes avsevärt. Rummen är ljudisolerade och ligger helt separata vilket ger en rofylld vistelse hos oss. Samtliga rum har TV, WiFi, skrivbord och har tillgång till kök, vardagsrum med öppenspis och ett sort badrum med både dusch och badkar. Det finns tvättmaskin och torktumlare till ert förfogande.

I samma hus finns ännu en verksamhet och det är Sol & Sand Hälsocenter. Här kan du få massage och koppla av i vårt tropiska solljusrum. Läs mer under fliken ”Vårt utbud”.

Frågor & Funderingar?

Välkommen att kontakta oss

Vad tycker våra gäster?

Här kan du läsa om vad våra gäster tycker om Kungälv Longstay

Bemötandet var fantastiskt, det vet jag av egen erfarenhet!
Killarna var mycket nöjda och frågade efter att få bo i era nya rum nästa gång de ska ner till Kungälv och jobba.
Så omdömet från oss blir mycket, mycket bra!!
Jonna Bengtsson, Dixutana AB

You have a wonderful place there. Would love to visit again in the future.

Stephen Cunningham

Vi upplevde att det var väldigt enkelt att boka boendet och kommunicera med er. Ni var mycket lyhörda och snabba vid förfrågan om ytterligare bekvämligheter. Vi skulle gärna rekommendera ert boende till andra. 
Kicki, Nordvästan Tak & Fasad AB